Διαβητικό και Διατροφολογικό Πρόγραμμα

Διαβητικό Πρόγραμμα – Άσκηση, διατροφή και φαρμακευτική αγωγή
Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει στους ασθενείς με διαβήτη κατάλληλη διατροφή – σχεδιασμένη από την κλινική διατροφολόγο μας – η οποία συνδυάζεται με φυσική άσκηση καθώς και με τη χορήγηση του ενδεικνυόμενου διαβητικού φαρμάκου, είτε μέσω ενέσιμης, είτε στοματικής μορφής ινσουλίνης, πάντοτε κάτω από την επίβλεψη του φαρμακοποιού καθώς και του νοσηλευτικού μας προσωπικού.
Προσφέρει, επίσης, κατάλληλη φροντίδα στα διαβητικά έλκη των ποδιών κάτω από την επίβλεψη ποδίατρου με εξειδίκευση σε τέτοιες παθήσεις.

Διατροφολογικό Πρόγραμμα
Ένα εξειδικευμένο διατροφολογικό πρόγραμμα το οποίο δημιουργήθηκε για ασθενείς που αδυνατούν να τρέφονται από μόνοι τους, ή έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Αυτό το πρόγραμμα ελέγχεται από την κλινική διατροφολόγο μας και σε συνεργασία με τη νοσηλευτική ομάδα παρέχεται με τον ενδεικνυόμενο τρόπο η σωστή σίτιση στους ασθενείς (σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται με ρινοκαστρικό καθετήρα).
Άτομα με εγκεφαλικά επεισόδια, νευρολογικές διαταραχές και κινητικά προβλήματα αποτελούν τις ομάδες ασθενών που χρειάζονται εξειδικευμένη διατροφή, η οποία είναι συνεχώς ελεγχόμενη από ιατρό.