Γνωρίστε Μας

why-img
Η Στέγη ηλικιωμένων “Παναγία Ελεούσα” ξεκίνησε την λειτουργία της το 1976. Δημιουργήθηκε από την κυρία Μαρούλλα Γρηγοριάδου με σκοπό να καλύψει ένα ποιοτικό κενό στις υπηρεσίες υγείας των ανθρώπων τρίτης ηλικίας. Το 1983, με την συμβολή και του συζύγου της, κύριου Κώστα Γρηγοριάδη, μεταφέρθηκε σε καινούργιες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, ειδικά διαμορφωμένες για το σκοπό αυτό, κάτι το οποίο τότε ήταν πρωτοποριακό και αποτελούσε πρωτιά για τα Κυπριακά δεδομένα.

Το 1998, μετά την αποπεράτωση των σπουδών του, ο υιός του κύριου και κυρίας Γρηγοριάδου, Λοΐζος Γρηγοριάδης, προστέθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση.
Κατέχει δίπλωμα Φαρμακευτικής (Dr. of Pharmacy) και Φυσιοθεραπείας (BSC) και έχει αναλάβει τα καθήκοντα του εκτελεστικού διευθυντή του Κέντρου. Βάση του σχεδίου συνεχούς ανάπτυξης το οποίο ακλουθούμε, η Στέγη Ηλικιωμένων αναβαθμίστηκε σε Κέντρο Φροντίδας και Αποκατάστασης το οποίο πλέον περιλαμβάνει και Φυσιοθεραπευτήριο. Στο Κέντρο παρέχεται υψηλού επιπέδου νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Μέριμνα του κέντρου είναι η ασφάλεια, η άνεση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στο κέντρο, το κάθε φιλοξενούμενο άτομο αντιμετωπίζεται με ευαισθησία, ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, πάντοτε με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του για εξατομικευμένη φροντίδα.

 

Όραμα, στόχος και αποστολή

why-img1Η εξέλιξη, ο σεβασμός και η ποιότητα.

Όραμα μας:
Η εξέλιξη του επιπέδου των υπηρεσιών που παρέχουμε στους ασθενείς μας μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Στόχος μας:
Ο σεβασμός και η ανθρώπινη προσέγγιση προς τους φιλοξενούμενους μας. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Αποστολή μας:
Η παροχή της καλύτερης δυνατής ποιότητας υπηρεσιών και εξειδικευμένης φροντίδας στους συνανθρώπους μας.